VACATURES

 

Het HBNieuws wordt samengesteld door bijna twintig vrijwilligers. Heb je interesse in een vacature stuur dan een e-mail naar redactie@hbnieuws.nl en we nemen contact met je op.

 

We zijn op zoek naar:

 

REDACTEUREN 

Als redacteur ga je op bezoek bij organisaties en/of personen om activiteiten of gebeurtenissen in de Haagse Beemden onder de aandacht te brengen. Je komt in contact met de smaakmakers van de wijk. Eigen intiatieven voor artikelen worden zeer op prijs gesteld. Je artikelen worden digitaal aangeleverd via de website.  We zoeken redacteuren van jong tot oud. 


EINDREDACTEUR

Als eindredacteur controleer je samen met twee andere eindredacteuren alle artikelen op een juist gebruik van de Nederlandse taal. Daarnaast hebben we een aantal richtlijnen over de schrijfwijze van verschillende woorden. Ben jij die talenknobbel die het leuk vindt om met taal bezig te zijn? Neem dan contact op met de redactie van het HBNieuws via redactie@hbnieuws.nl

Je kunt je werkzaamheden vanuit huis verrichten.

 

VLOGGER 

Als vlogger maak je een videoverslag van gebeurtenissen in de wijk, deze worden geplaatst op het Youtube-kanaal van het HBNieuws en vermeld op de website. Ben je een beetje handig met video-filmpjes neem dan contact op met de redactie.


ICT-er

Voor onze interne website zoeken we een ict-er met kennis van php voor onderhoud en uitbreiding van de website die is opgebouwd met php.

Voor de online krant zoeken we een ict-medewerker die de collega's kan ondersteunen met het gebruik van Pubble.

 

Info:  redactie@hbnieuws.nl

 

Inschrijven   klik hier