VACATURES

 

Het HBNieuws wordt samengesteld door bijna twintig vrijwilligers. Heb je interesse in een vacature stuur dan een e-mail naar redactie@hbnieuws.nl en we nemen contact met je op.

 

We zijn op zoek naar:

 

REDACTEUREN 

Als redacteur ga je op bezoek bij organisaties en/of personen om activiteiten of gebeurtenissen in de Haagse Beemden onder de aandacht te brengen. Je komt in contact met de smaakmakers van de wijk. Eigen initiatieven voor artikelen worden zeer op prijs gesteld. Je artikelen worden digitaal aangeleverd via de website.  We zoeken redacteuren van jong tot oud. 


 

VLOGGER 

Als vlogger maak je een videoverslag van gebeurtenissen in de wijk, deze worden geplaatst op het Youtube-kanaal van het HBNieuws en vermeld op de website. Ben je een beetje handig met video-filmpjes neem dan contact op met de redactie.


ACQUISITEUR

De acquisiteur gaat op zoek naar adverteerders voor het HBNieuws. Werk jij graag met mensen en weet je kandidaat-adverteerders te overtuigen dat adverteren op hbnieuws.nl loont dan ben jij onze nieuwe acquisiteur. Voor deze vacature kun je contact opnemen met de voorzitter via voorzitter@hbnieuws.nl


Overige vacatures via  redactie@hbnieuws.nl

 

Inschrijven   klik hier